Beste klant,
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM hanteren wij het volgende voor onze showroom:

U bent van harte welkom bij ons mits u een afspraak heeft gemaakt. Ook enkel voor inspiratie, een simpele vraag of service bent u met een afspraak van harte welkom in onze showroom. Zonder afspraak kunnen wij u op dit moment helaas niet verwelkomen in onze showroom. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er niet te veel personen tegelijkertijd in onze showroom aanwezig zijn. Zodat uw en onze gezondheid minimaal in gevaar komt en we ons aan de regels van het RIVM kunnen houden.

Hopelijk tot ziens in onze showroom!

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Dank voor uw begrip!

bulthaup Haarlem

bulthaup Haarlem: uw design keuken, op maat gemaakt door de meest vooruitstrevende bulthaup partner

De showroom in Haarlem is dé plek waar consumenten, architecten, projectontwikkelaars en aannemers inspiratie opdoen en ervaren waar bulthaup voor staat: tijdloze, strakke keukenontwerpen, ambachtelijk gemaakt met technische precisie. Voor het team van bulthaup Haarlem zit de uitdaging erin om een keuken zo in te richten dat deze niet alleen perfect past in de ruimte, maar vooral perfect past bij de persoon.

Marius R. Alberts, eigenaar showroom bulthaup Haarlem: “Door mijn achtergrond in de interieurarchitectuur benader ik de keuken als onderdeel van een groter geheel. . We kijken naar alle elementen die samen een leefruimte vormgeven. Wat ons kenmerkt is een individuele benadering, we nemen graag de tijd om samen met u het optimale concept te creëren.”

Om een indruk te krijgen van hoe een bulthaup keuken uw leefruimte invulling kan geven, bent u van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in de showroom aan de Zijlsingel in Haarlem.


Het huis om de hoek

Soms is een droomhuis dichterbij dan je denkt...
Lees hier het complete blogartikel

Table Talks tijdens Dutch Design Week

bulthaup ontwerpt om mensen samen te brengen, we geloven dat de keukentafel daarvoor de uitgelezen plek is. We willen momenten creëren die van waarde zijn voor de mensen aan onze tafel. Tijdens Dutch Design Week 2019 richt bulthaup daarom een ruimte in op Strijp S aan der Torenallee 80 in Eindhoven, waar gevestigde namen en innovatieve nieuwkomers samen om de tafel gaan.

Ons veelzijdige programma is vrij toegankelijk.

Ontwerpadvies op maat

bulthaup Haarlem onderscheidt zich met een vooruitstrevende visie op keukendesign. De keuken als onderdeel van een groter geheel; uw thuis. Dan is het prettig dat er een team van ervaren adviseurs voor u klaar staat om te helpen uw persoonlijke design keuken in te richten.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar wat bulthaup Haarlem voor u kan doen.

bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

Lees meer