bulthaup Haarlem: uw design keuken, op maat gemaakt door de meest vooruitstrevende bulthaup partner

De showroom in Haarlem is dé plek waar consumenten, architecten, projectontwikkelaars en aannemers inspiratie opdoen en ervaren waar bulthaup voor staat: tijdloze, strakke keukenontwerpen, ambachtelijk gemaakt met technische precisie. Voor het team van bulthaup Haarlem zit de uitdaging erin om een keuken zo in te richten dat deze niet alleen perfect past in de ruimte, maar vooral perfect past bij de persoon.

Marius R. Alberts, eigenaar showroom bulthaup Haarlem: “Door mijn achtergrond in de interieurarchitectuur benader ik de keuken als onderdeel van een groter geheel. . We kijken naar alle elementen die samen een leefruimte vormgeven. Wat ons kenmerkt is een individuele benadering, we nemen graag de tijd om samen met u het optimale concept te creëren.”

Om een indruk te krijgen van hoe een bulthaup keuken uw leefruimte invulling kan geven, bent u van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in de showroom aan de Zijlsingel in Haarlem.


Het huis om de hoek

Soms is een droomhuis dichterbij dan je denkt...
Lees hier het complete blogartikel

Ontwerpadvies op maat

bulthaup Haarlem onderscheidt zich met een vooruitstrevende visie op keukendesign. De keuken als onderdeel van een groter geheel; uw thuis. Dan is het prettig dat er een team van ervaren adviseurs voor u klaar staat om te helpen uw persoonlijke design keuken in te richten.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar wat bulthaup Haarlem voor u kan doen.

bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

Lees meer