Contact

bulthaup Haarlem
A&T Keukenarchitectuur B.V.
Zijlsingel 20
2013 DN Haarlem
info@bulthauphaarlem.nl

Openingstijden*

Maandag : gesloten
Dinsdag : 10.00 – 17.30 u
Woensdag : 10.00 – 17.30 u
Donderdag : 10.00 – 17.30 u
Vrijdag : 10.00 – 17.30 u
Zaterdag : 10.00 – 17.00 u
Zondag : gesloten

* Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

Service

Na de verkoop

Naast een fantastisch product, beschikken wij ook over een gedreven team. Wij leveren innoverende en ergonomisch goede oplossingen, waarbij wij de beste service en kwaliteit garanderen, vanaf het begin van het project tot en met de uitvoering ervan. Hoe?

Na de verkoop begint het proces van de realisatie van uw keuken. Wij garanderen u de beste service en uitvoeringskwaliteit, vanaf het begin van het project tot en met de oplevering.

Controle

Voor de realisatie van uw keuken delen wij het complete dossier met onze projectbegeleider, uw vaste aanspreekpunt, waar u met alle vragen terecht kunt. Hij of zij controleert de specificatie van uw keuken, maakt de definitieve installatietekening en bestelt alle onderdelen. Tijdens de controle worden soms, om details te verbeteren, kleine veranderingen in de specificatie en tekening aangebracht en aan u voorgelegd.

Planning

Wij houden u steeds op de hoogte van de stand van zaken. Nadat de keuken in detail bevestigd is door de fabriek en door ons nogmaals gecontroleerd is, ontvangt u een opdrachtbevestiging met de definitieve specificatie en tekening. Hierin staan alle te leveren artikelen beschreven, inclusief alle aanvullende afspraken over levering en montage. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar en komt u niet voor verrassingen te staan.

Levering van uw keuken

Daar is hij dan uw nieuwe bulthaup keuken! Als wij uw keuken monteren, verzorgen wij het plaatsen en meestal ook het aansluiten van alle bij ons aangeschafte artikelen. Niemand kent onze producten beter als onze bulthaup monteurs. Bij hen kunt u dan ook terecht als u op het moment van plaatsen nog vragen heeft.

Eindcontrole

Na de montage komt uw adviseur natuurlijk graag het eindresultaat bekijken. Tijdens dit bezoek legt hij indien gewenst de werking van de apparatuur aan u uit. Een eventuele onvolkomenheid wordt zorgvuldig beoordeeld, verwerkt en nog uit te voeren werkzaamheden worden ingepland. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u in volle tevredenheid van uw keuken geniet.