bulthaup showroom in Haarlem

Een bulthaup keuken is ontworpen vanuit de opvatting dat er in een keuken niet alleen wordt gekookt, maar ook wordt geleefd en genoten. bulthaup biedt met haar ontwerpen een comfortabel en mooi vormgegeven leefruimte waarin de mens centraal staat. Voor het team van bulthaup Haarlem zit de uitdaging erin om een keuken te ontwikkelen die niet alleen perfect past in de ruimte, maar vooral perfect past bij de persoon.


Team

Marius R. Alberts, eigenaar showroom bulthaup Haarlem: “Door mijn achtergrond in de interieurarchitectuur benader ik de keuken als onderdeel van een groter geheel. Samen met mijn team denk ik graag mee over bijvoorbeeld meubelen, verlichting en textiel. We kijken naar alle elementen die samen een leefruimte vormgeven. Wat ons kenmerkt is een individuele benadering, we nemen graag de tijd om samen met de klant het optimale concept te creëren.”


Alle designs onder een dak

bulthaup designs
Wij nemen u graag mee in de achtergrond van het merk en de mogelijkheden van een bulthaup concept. U kunt in onze showroom de verschillende bulthaup designs: b1, b2, b3 en communication ervaren. U bent vrij om er materialen te voelen, alle mogelijke kleuren te bekijken en een uiteenlopende selectie apparatuur te proberen: we vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal kan in de keuken.


Ontwerpadvies op maat

bulthaup Haarlem onderscheidt zich met een vooruitstrevende visie op keukendesign.

De keuken als onderdeel van een groter geheel; uw thuis. Dan is het prettig dat er een team van ervaren adviseurs voor u klaar staat om te helpen uw persoonlijke design keuken in te richten.

Ook wanneer u een helder beeld hebt van de voorkeuren en wensen, kan het fijn zijn als er een professional met u meedenkt over de inrichting. De adviseurs van bulthaup Haarlem zijn geoefend in het schetsen van mogelijkheden die passen bij de persoon. Onze interieurstylisten komen met ideeën waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht, inspiratie bieden is voor ons een belangrijke drijfveer. De ervaring leert dat mensen in samenwerking met onze interieurarchitecten, net wat verder buiten de comfortzone durven stappen. Dat heeft alles te maken met het feit dat wanneer er verschillende mogelijkheden worden geschetst, men ziet wat er allemaal kán in de keuken.

We helpen u graag om een idee te vormen van hoe uw persoonlijke leefruimte vormgegeven kan worden en wat de voor- en nadelen zijn van verschillende mogelijkheden qua indeling. Samen bekijken we een aantal schetsen en wanneer u een voorkeur heeft uitgesproken, bespreken we het materiaalgebruik en de wensen wat betreft keukenapparatuur.

Een inventarisatie van materialen, apparatuur en de kaders van het budget schetst ons een helder beeld waarmee we tot een passend ontwerp kunnen komen. In lijn met uw wensen en voorkeuren maken wij ontwerpen op maat.

Om een indruk te krijgen van hoe een bulthaup keuken uw leefruimte invulling kan geven, bent u van harte welkom in de showroom aan de Zijlsingel in Haarlem.